top of page

In balans: Jij en je baby, je relaties en je werk

Vitaliteitstraining voor zelfbewuste ouders, die op een relaxte manier alle ballen in de lucht willen houden...

In 9 weken:
Energieker
Zelfverzekerder
Productiever
Relaxter

 

Voor wie?

Voor zelfbewuste, werkende ouders met een baby die energieker en meer in balans willen zijn. Die hun tijd efficiënter willen gebruiken en zich zelfverzekerder willen voelen op alle gebieden van hun leven.


Met de komst van je baby heb je veel ballen in de lucht te houden. Je baby is volledig afhankelijk van je en vraagt veel zorg. Je wilt je kind graag liefdevol verzorgen en stevige basis meegeven. Tegelijkertijd voel je jezelf geen stevige basis; er is van alles veranderd in je leven. De relatie met je partner, de relatie met je familie en vrienden. Misschien merk je zelfs dat je prioriteiten en ambities op het werk veranderd zijn. Je bent sowieso vermoeider en minder productief dan voorheen. Al deze zorg en veranderingen kosten veel energie. Je hebt het gevoel dat je op alle vlakken (net) te kort schiet.
Hoe kom je terug in balans?

Meditating in Mountains

Weer terug in je flow...

 

Je hebt onlangs een kind gekregen. Gefeliciteerd! Nieuw ouderschap zorgt voor bijzondere momenten, die je nooit meer vergeet. Tegelijkertijd is het is vaak ook behoorlijk pittig. Vooral als je ook nog de nodige uren in je werk investeert. Je houdt veel minder tijd en energie over voor jezelf en je relatie. Om over je vriendschappen nog maar niet te spreken. Op je werk is de kans groot dat de flow er minder lekker in zit dan voorheen. Je hebt veel ballen in de lucht te houden en dit kost energie…

 

Na de geboorte van een kind is er veel meer risico voor ouders om emotioneel en fysiek uit balans te raken. Deze training helpt je stap voor stap om deze balans weer terug te vinden. Op die manier ben je op je best als ouder, als partner en als professional.

Lanterns

Elke verandering brengt uitdagingen met zich mee.

Elke uitdaging biedt de mogelijkheid tot ontwikkeling en groei...

-Minke den Heijer

Wat er kan gebeuren...

Als je met een accepterende blik naar binnen kijkt...


EN ook nog eens nieuwe praktische EN spirituele methoden gebruikt in je dagelijks leven....

pexels-william-fortunato-6393353
Verbinding_edited
pexels-fauxels-3184338
Productiever
pexels-katie-e-3662770
Energie

Hoi, ik ben Minke.

Tijdens deze training neem ik je graag mee in een bijzonder leerproces, dat je kan helpen om perspectief te brengen in je leven. Het doel? Vitaler, zelfverzekerder en productiever functioneren.

Als moeder van drie fantastische kinderen, weet ik wat een enorme levensverandering het krijgen van het kindje is (en dat geldt niet alleen bij het krijgen van je eerste kind). Elke verandering brengt uitdagingen met zich mee. Elke uitdaging brengt de mogelijkheid tot ontwikkeling en groei.

Weinig energie hebben was een rode draad in mijn leven. Als puber ben ik twee jaar ernstig ziek geweest. Door de chemokuren heb ik me de jaren daarna continu moe gevoeld. Niet dat ik me daar iets van aantrok hoor... ik ging gewoon door! Ik was lang genoeg moe geweest in mijn beleving. Ik kon weer gaan en mijn levenslust zorgde ervoor dat ik al snel weer een actief leven had opgebouwd. Dat mijn hooggevoeligheid ook nog eens een extra duit in het zakje deed qua vermoeidheid, negeerde ik het liefst. Zoveel mogelijk blokkeren al die indrukken...

Minke den Heijer 2020.png

Tijdens mijn yogalessen als jongvolwassene merkte ik dat ik mijn benen helemaal niet kon ontspannen. Ik was een aantal jaren zo aan mezelf voorbij gegaan dat ik mijn lijf niet de tijd had gegund om echt te herstellen en weer energiek te worden. Ik spande heel mijn lijf aan om weer gewoon mee te doen in de maatschappij. Toen ik vlak daarna zwanger werd, merkte ik dat mijn lijf me terugfloot. Ik moest niet alleen voor mezelf zorgen, maar ook voor mijn kind. De rust die de verloskundige adviseerde beviel me wel héééél erg goed. Het werd de start van een nieuwe fase. Niet alleen omdat ik nu moeder was. Ook omdat ik steeds beter leerde om goed naar mijn lichaam te luisteren. Ik moest in mijn beleving extra hard werken om goed in balans te blijven en ik heb veel prioriteiten gesteld en keuzes gemaakt.

Ik ben in 2011 moeder geworden en ben in 2012 met mijn eigen onderneming gestart. Sindsdien heb ik veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling. Door steeds bewuster te worden van mijn eigen lijf, gevoel, gedachtes en blokkades, kreeg ik steeds meer energie!

Jouw verhaal is vast heel anders dan dit stukje van mijn verhaal. Ik houd ervan om je stapje voor stapje beter te leren kennen en om je te begeleiden op jouw pad naar energieker en sprankelender werkend ouderschap.

 

Wist je dat we ongeveer 95% van de tijd op automatische piloot leven?

We zijn ons maar bewust van ongeveer 5% van onszelf. Het is heel nuttig en enerverend om dat bewustzijn te laten groeien.

Zo kan je 'niet helpend gedrag' verminderen en je energie beter laten stromen!

Dus stel je voor..

Hoe jouw leven eruit zou zien,
als je goed voelt over jezelf.
Privé en op je werk....

pexels-ксения-7781532.jpg

De negen
sessies van deze opleiding

1. De wereld als spiegel: naar binnen kijken

2. Jouw steunsysteem

3. Omgaan met stress(momenten)

4. Focus: organisatie, planning en concentratie

5. Communicatie

6. Patronen, angsten en overtuigingen

7. De kracht van acceptatie, compassie en dankbaarheid

8. Zingeving en mindshifting

9. Integratie

In elke sessie behandelen we 4 domeinen:

Jij als persoon, jij als ouder, jij als partner, jij als professional

BK1 Opleding info

Na deze opleiding…

1. Ga je met meer zelfvertrouwen het contact aan met de mensen in jouw omgeving (dus ook met jouw baby).

2. Heb je goed zicht op de sterke en zwakke plekken in jouw steunsysteem en heb je een plan hoe je meer steun kunt inschakelen.

3. Merk je eerder stressignalen in je lijf op en weet je hoe je weer tot ontspanning kunt komen.

4. Ben je sterker geworden in assertieve communicatie (ook op stressvolle momenten).

5. Herken je belemmerende patronen, angsten en overtuigingen makkelijker bij jezelf en heb je manieren om deze te verzachten.

6. Ben je zachter en aardiger voor jezelf, waardoor je meer ontspant en je energie beter stroomt.

7. Is het meer helder voor jou wat je wilt in het leven en wat er nodig is om de balans te herstellen.

HET PROGRAMMA

Je bent druk, vermoeid en hebt weinig tijd. Daar houdt deze scholing rekening mee. Je hoeft dus niet uren theorie door te spitten. We gaan niet alleen in op jouw cognitieve vermogens, maar ook op jouw emotionele stabiliteit en energieniveau. We vragen wel jouw actieve inzet. Hoe actiever je inzet is tijdens de bijeenkomsten en hoe meer je aan de slag gaat met de thuisopdrachten, hoe meer je haalt uit deze scholing.

Heb je wel eens gemerkt hoe lastig het is om patronen te doorbreken? Wil je echt groeien? Dan heb je praktische tools nodig die je kunnen helpen, maar ook het inzicht waarom het niet altijd lukt om de tools toe te passen. We weten bijvoorbeeld allemaal dat het ongezond is om teveel chocola en chips te eten, maar dat betekent niet dat we er altijd makkelijk vanaf kunnen blijven....

 

Deze scholing brengt je kennis, tools en inzicht, zodat je echte transformatie kunt doormaken. Verandering kan snel gaan, maar duurzame verandering en verdieping kosten ook tijd. We nemen dus negen weken de tijd om in alle rust samen dit proces te doorlopen.

TIJDSINVESTERING

Negen online bijeenkomsten van 3 uur.

Elke week ongeveer 1 uur ondersteunende opdrachten thuis.

DATA

Sluit aan bij onze eerste pilottraining en ontvang €550,- korting!
Acht donderdagmiddagen van 14.00-17.00 uur

13 januari

20 januari

27 januari

3 februari

10 februari

17 februari

24 februari

3 maart

10 maart

Arms Up

Je ontvangt...

1. 9x 3 uur live online training

2. 8 thuisopdrachten en werkboeken

3. 1x Groeigesprek (1 op 1)

4. Deelname aan de online community van jouw scholingsgroep tot 2 jaar na het volgen van de scholing.

5. Een certificaat na afronding

6. En misschien wel nieuwe vrienden voor het leven....

                                         

Je investeert...


In plaats van
€1.495,-
Betaal je nu voor de pilot bijeenkomst die start in januari 2022:


€945,-
Vrijgesteld van BTW

BK1 aanmeldknop
Deze scholing aanvragen voor jouw organisatie?
Dat kan!

Vraag een offerte of een adviesgesprek aan.

Geef in het bericht even aan om welke organisatie het gaat en om hoeveel cursisten (minimaal 8, maximaal 16).

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page