top of page

Verruim je bewustzijn
Maak contact met jouw licht
En laat het stralen...

Over HEEL Bewust

In volle glorie leven

Voel je je niet lekker in je vel? Heb je last van angst, paniek, somberheid, burn-out of vermoeidheid? Of ben je hooggevoelig en weet je niet goed hoe je daarmee om moet gaan? Bij Heel Bewust ben je aan het juiste adres voor heling en ondersteuning. Ook zwangere vrouwen, baby’s en hun ouders kunnen bij mij terecht voor gespecialiseerde begeleiding.

Wanneer kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij aankloppen als je merkt dat je vastloopt in moeilijke gevoelens, lichamelijke spanningen, of als je moeite hebt met het verwerken van ervaringen. Herken je jezelf in een van de volgende situaties?
 

 •  Je voelt je vaak gespannen, angstig of paniekerig.

 • Je ervaart langdurige somberheid of burn-out symptomen.   

 • Je bent constant vermoeid zonder duidelijke oorzaak.

 • Je vindt het moeilijk om om te gaan met je hooggevoeligheid.

 • Je voelt je onzeker en bent vaak te streng voor jezelf.  

 • Je bent zwanger of hebt een baby en zoekt ondersteuning op emotioneel of psychisch vlak (voor jezelf en/of voor je baby).

DSC09623_websize.jpg

"De natuurlijke helende kracht in ieder van ons,

is de grootste kracht om beter te worden."

Hippocrates

DSC09406-2_websize (1).jpg

Vraag je je af of ik iets voor je kan betekenen?

 • Heb je behoefte aan een luisterend oor en een veilige ruimte om je verhaal te doen?

 • Wil je leren hoe je beter kunt omgaan met je emoties en gevoeligheden?

 • Zoek je iemand die je kan helpen om diepere oorzaken van je klachten te begrijpen en te verwerken?

 • Wil je de signalen die je lichaam geeft graag beter leren opmerken en begrijpen?

DSC09348_websize (1).jpg

"Behandeling bij Minke gaat voorbij woorden. Woorden doen dan ook tekort aan de ervaring. Ik kwam bij Minke omdat ik me zowel in mijn ouderschap als in mijn werk als psycholoog niet helemaal in balans voelde.

 

Ik heb Minke ervaren als een warme en sensitieve vrouw die precies aanvoelt wat er speelt en wat er nodig is. Ik voelde me meteen thuis bij haar. Ik hoefde niet mijn hele levensverhaal op tafel te leggen en een ingewikkeld gesprek te voeren. Bij Minke hoefde ik alleen maar te zijn met dat wat er was. Ze hielp me uit mijn hoofd te komen en te verbinden met mijn lijf en mijn hart.

 

In slechts een sessie heeft Minke mij kunnen helpen om weer meer in balans te komen. Versnipperde energie is weer bij elkaar gebracht, wat me een gevoel van rust en vertrouwen heeft gegeven. Ik ben Minke enorm dankbaar voor deze ervaring.”

- Heidi

Energetische therapie.jpg

Hoe kan ik je steun bieden?

Met lichaamsgerichte energetische therapie en mijn gevoeligheid als paragnoste, help ik je om contact te maken met je diepere zelf. In onze sessies bied ik je:
 

 • Gesprekken om je gevoelens en ervaringen te verkennen.

 • Technieken om je energieveld goed te aarden, zuiveren en beschermen.

 • Steun bij het voelen, verwerken en loslaten van emoties in je lichaam.     

 • Intuïtieve inzichten die je snel naar de kern van je struggles brengen.

Hoe verloopt een sessie bij mij?

Bij binnenkomst ontvang ik je in een rustige, veilige omgeving waar je volledig jezelf mag zijn. Samen verkennen we waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Dan richten we ons op de verbinding met je lijf en je energieveld. Door mijn begeleiding leer je om je emoties en blokkades aan te kijken en te verwerken, waardoor je meer in contact komt met je liefdevolle, stralende kern. Ik ken allerlei technieken om je daarbij te helpen. Elke sessie is uniek en volledig afgestemd op jou. Je verlaat de sessie met een gevoel van verlichting, zelfinzicht en zelfliefde.

Wil jij jouw licht ook weer meer laten stralen?

Lichaamsgerichte Energetische Therapie en Spirituele begeleiding kan jou de steun bieden die je nodig hebt. Lees meer op deze pagina en ontdek hoe ik je kan helpen om weer in balans te komen en je intuïtie te vertrouwen.

Liever steun op afstand? Dat kan ook!

Een zielsafstemming aanvragen bij mij kan ook. Je hoeft hiervoor niet naar de praktijk te komen. Middels een foto stem ik me af op jouw ziel en ontvang boodschappen die jou helpen weer meer richting te vinden in je leven. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Image by Henry Be

Geert

Als nuchtere Hollander die momenteel in een burn-out zit heb ik bij Minke geweest onder het motto: 'baat het niet dan schaadt het niet.' Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Minke geeft je op zeer prettige wijze gelijk een vertrouwd gevoel. Nu, een week later, heb ik kunnen vaststellen dat ik me blijer voel en bijvoorbeeld veel minder last heb van mijn nek, die al enkele maanden behoorlijk vastzat.

Kortom: een aanrader!

Helle

Toen ik naar Minke ging, zat ik vol. Vol van gedachten, emoties, acties, gebeurtenissen, gesprekken... alle prikkels van buitenaf. Door meditatie en aanraking zet Minke het lichaam aan om zichzelf te helen. Dat doet ze op een prettige manier, vanuit een diep bewustzijnsniveau, met grote deskundigheid
Het bijzondere is dat het lichaam daarop reageert. Mijn energie begon te stromen. Ik voelde in de weken daarna ineens ruimte. Het heeft mij laten voelen, dat hoe ik naar een situatie kijk en wat mijn overtuigingen zijn, niet onveranderlijk is. Dat ik er zelf invloed op kan uitoefenen en kan sturen. Daar ben ik heel dankbaar voor!

Marit

Ik kwam bij Minke omdat ik vastliep tijdens mijn zwangerschap. Ik rouwde nog om mijn dochtertje, zij is maar 3 dagen oud geworden. Ik had het erg zwaar.

Door de steun van Minke, kon ik ruimte maken voor mijn zoontje in mijn buik. Het was alsnog niet makkelijk, maar ik heb gevoeld dat ik zelf nog leef, ook al is mijn dochter niet fysiek bij me. Ik heb gevoeld dat ik mag leven, dat ik er voor mijn zoontje mag zijn en dat ik zelfs mag genieten van het leven.

Ik zal vast nog moeilijke momenten krijgen, maar toch is dit inzicht een cadeau dat ik de rest van mijn leven met me meeneem.

Wat is een zielsafstemming?

Je ziel heeft op een bepaald moment besloten om weer te incarneren (om dus opnieuw een leven op aarde te gaan beleven). Dit zijn bewuste keuzes en de ziel kiest wat het wil ervaren. In elk leven valt veel te ontdekken en ervaren. In principe herinneren mensen zich namelijk niet welke keuzes ze maakten voordat ze weer naar de aarde kwamen. Het leven is dus voor iedereen ontdekkingsreis! Hoe spannend en leuk is het om het leven op die manier te bekijken...

 

Als je soms even vastloopt in het leven of met grote vragen zit, kan het heel fijn zijn als iemand je helpt herinneren waarom je bepaalde ervaringen hebt en wat deze ervaringen je kunnen brengen. 

 

Tijdens een zielsafstemming maak ik contact met jouw ziel (of met de ziel van je kind). Het eerste contact merk ik meestal door andere lichamelijke gevoelens. Vervolgens ontvang ik boodschappen in beelden, woorden en fysieke gevoelens. Vaak kan ik gesprekken voeren op zielsniveau, maar ook met de persoon op aardsniveau. Hier merkt deze persoon niet bewust iets van. Het kan je helpen om weer meer richting te voelen in je leven en om te beslissen hoe je bepaalde zaken wilt aanpakken.

 

Alle beelden en indrukken die ik ontvang beschrijf ik in zo duidelijk mogelijke woorden. De zielsafstemming ontvang je digitaal en bestaat uit ongeveer 1,5 a 2 A4tjes.

“Ik vroeg Minke om hulp omdat ik benieuwd was naar de diepere laag achter de medische klachten van mijn zoon. Als kinderpsycholoog had ik alles op het niveau van 'weten' al gehad. Ik vond de zielsafstemming die Minke voor ons/ hem deed enorm treffend. Het was herkenbaar, bevestigend en ontroerend wat zij naar boven kon halen. Ook nieuwe informatie wat ons nu rust geeft of juist een mooi doel om ons in het ouderschap van bewust te zijn. ”
 

- Lisa

Soms word je in je leven opeens geconfronteerd met een hoeveelheid van
gebeurtenissen dat je daardoor niet alles meer op een rijtje kan houden. Bij mij waren dat ook gebeurtenissen die ik herkende uit mijn vroege jeugd. Ervaringen die je niet kunt verklaren door wat je ziet, wat je hoort of kunt aanraken. Die ervaringen waren voor mij overweldigend en ik had hulp nodig om daar mee om te gaan.

 

Minke bleek precies de goeie persoon die niet alleen heel professioneel maar ook met veel compassie en begrip mij begeleidde in mijn helende reis. Heel bijzonder hoe Minke dat in alle rust en zonder ‘zweverig gedoe’ begeleid. Laat je vooroordelen even achter je en ervaar in alle rust wat Minke in haar praktijk te bieden heeft. Heel bijzonder!

- Jan

Verlichting gebeden

Een 'Helende reis'
de reis naar jouw kern

Je lichaam is een vat gevuld met herinneringen. Sommige van deze herinneringen zijn bewust, maar velen zijn ook onbewust. In een 'Helende reis' ga je door deze lagen van jouw emoties naar jouw eigen kern/bron/ziel, hoe je het ook noemen wilt. Je ervaart rust, vrijheid, liefde, acceptatie, vrede. Deze ervaring kan je meenemen in de rest van je leven. De herinnering aan dit gevoel kan steunend zijn op de moeilijke momenten. Het kan je perspectief en je kijk op het leven een mooie draai geven.

Over Minke den Heijer

"Zo mooi om te zien, dat mensen die bij me komen liever worden voor zichzelf en hun intuïtie meer gaan vertrouwen."

Heel mijn leven heb ik spirituele ervaringen gehad die veelzeggend voor me waren. Deze ervaringen een plek geven in hoe ik mij presenteerde naar de buitenwereld, vond ik best lastig. In mijn wetenschappelijke opleiding tot gedragswetenschapper stond het Goddelijke in ieder mens in ieder geval niet in het curriculum! Was er wel plek voor alles van mij in mijn leven?

 

In het werk dat ik vroeger deed in de reguliere GGZ (ouder -baby psychotherapie) kon ik mijn gevoeligheid en intuïtie ook niet volledig genoeg kwijt. Het was tijd voor me om zelf plek te maken voor alles van mij. In mijn werk nu integreer ik al mijn vaardigheden. En het mooie is dat ik me meer thuis voel op aarde doordat ik dit doe. Door anderen te helpen, help ik dus ook mezelf. Hoe fijn is dat!

Ik ben in staat om mijn bewustzijn te vergroten als ik daarvoor kies. Sommige mensen noemen het een gave... Ik denk zelf dat ik er een speciaal talent voor heb, maar dat iedereen dit vermogen in zichzelf kan ontdekken. Doordat ik zelf kan kiezen wanneer ik mijn bewustzijn verruim en wanneer ik mijn energie compacter houd, kan ik ook heerlijk alledaags door het leven stappen. 

Buiten het werk in deze praktijk ben ik namelijk getrouwd, moeder van drie fantastische kinderen en heb ik een lieve hond. Ik ben gek op dansen, gezellige etentjes, yoga, lezen en in de natuur zijn. En daarbij ben ik oprichter/directrice van het bedrijf Babykennis Academie. Kortom: ik hoef me nooit te vervelen.... 

Minke blij uitgeknipt.png

Sessies

Reguliere sessie

In 75- 90 minuten werken we samen aan het sterker laten schijnen van jouw licht (zie bovenstaande informatie). 

Gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit aanvullende verzekering.

Helende Reis

Reis in 1 dagdeel door alle lagen van je emoties naar jouw bron, waar je jezelf als onbegrensde liefde, rust en vrijheid kunt ervaren. Inclusief voorbereidende intakesessie van 75-90 min.

Gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit aanvullende verzekering

Energetische burn-out release

Lichaamsgerichte energetische ondersteuning kan het herstel van een burn-out versnellen. In 4 sessies werken we aan het verwijderen van de overprikkeling uit jouw systeem.

Gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit aanvullende verzekering.

Zielsafstemming

Een zielsafstemming kan bij mij in de praktijk, maar ook op afstand. Het kan helpen met richting geven aan je leven. Vraag deze afstemming aan voor jezelf of je kind t/m 9 jaar (voor oudere kinderen heb ik hun toestemming nodig).

Plan een sessie

Je wilt graag een stap zetten om jezelf te helen en beter in je vel te gaan zitten. Wat een mooi cadeau voor jezelf!

 

Graag heb ik eerst even telefonisch of per email contact met je om te horen wat jouw hulpvraag is. Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag willen bereiken met deze sessie(s)? 

 

Je kunt me even bellen. Stuur even een bericht of mail als ik niet opneem, dat werkt beter dan voicemail.

06-83825414

Comeniuslaan 8, Naarden, Nederland

Verbinding%20fractals_edited.jpg

Neem contact op

Bedankt voor je bericht!

Soms komen onze berichten in de spam. Houd deze in de gaten!

image.png

Wil jij steeds meer gaan leven vanuit jouw krachtige kern? Heb je behoefte om thuis te ontspannen en tot jezelf te komen? Volg me dan ook op YouTube, voor allerlei oefeningen om lekker in je vel te gaan zitten.

bottom of page