top of page

Lichaamsgericht energetische therapie

Leven in verbinding met jezelf

 

 

Je wilt graag lekker in je vel zitten. Toch speelt er iets, waardoor dit niet lukt. Dat kunnen emotionele moeilijkheden zijn of lichamelijke problemen. Emoties die zijn vastgezet in het lichaam geven klachten. De oorzaak van deze klachten zit vaak op een onbewuste laag, waar je zelf moeilijk bij kunt. Het kan veel frustratie oproepen, als je merkt dat je telkens in dezelfde patronen terecht komt en dezelfde klachten blijft houden. Je wilt graag verder met je leven, maar hoe?

 

Bij Lichaamsgerichte Energetische Therapie, ontdekken we samen wat er speelt. Vanuit daar kan het helingsproces op gang komen. Bij dit proces kan ik ondersteuning bieden. Ik stem af op jouw ziel en vanuit daar bekijk ik welke behandelvorm(en) het best bij jou passen op dat moment. Zo ziet elke sessie er vaak weer anders uit en is deze volledig afgestemd op wat jij nodig hebt om te kunnen helen. De sessies brengen vaak al snel diepgaande inzichten en veranderingen zoals innerlijke rust, meer ontspanning en meer genieten. Je leert om steeds dichterbij jezelf te blijven, door beter te luisteren naar wat jouw lichaam en innerlijke stem jou willen vertellen. 

Een sessie duurt anderhalf uur en kost €105,-

 

Het is lastig om in woorden te vertellen wat deze bijzondere sessies voor je kunnen betekenen. Van cliënten hoor ik vaak dat het (ten positieve) heel anders was dan zij verwachtten en dat het inderdaad moeilijk uit te leggen is, wat deze therapie inhoudt. De beste manier om hierachter te komen is door het zelf te ervaren! Ik hoop van harte dat je jezelf dit gunt, zodat jij ook de mooiste versie van jezelf kunt worden!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten?

Lichaamsgerichte Energetische Therapie

Word de mooiste versie van jezelf

 

 

Je wilt graag lekker in je vel zitten. Toch speelt er iets, waardoor dit niet lukt. Dat kunnen emotionele moeilijkheden zijn of lichamelijke problemen. Regelmatig spelen deze klachten gelijktijdig, bijvoorbeeld bij burn-out. Emoties die zijn vastgezet in het lichaam geven klachten. De oorzaak van deze klachten zit vaak op een onbewuste laag waar je zelf moeilijk bij kunt. Het kan veel frustratie oproepen als je merkt dat je telkens in dezelfde patronen terecht komt en dezelfde klachten blijft houden. Je wilt je graag energiek voelen en lekker in je vel zitten, maar hoe? Lichaamsgerichte energetische therapie kan verlichting bieden.

Meditating in Mountains

Met welke klachten
kan je terecht?

"Licht verdrijft elke duisternis"

- Angst

- Burn-out

- Somberheid

- Onverwerkte ervaringen

- Psychosomatische klachten

- Of als je graag in balans wilt blijven

Image by Denys Nevozhai

"Behandeling bij Minke gaat voorbij woorden. Woorden doen dan ook tekort aan de ervaring. Ik kwam bij Minke omdat ik me zowel in mijn ouderschap als in mijn werk als psycholoog niet helemaal in balans voelde.

 

Ik heb Minke ervaren als een warme en sensitieve vrouw die precies aanvoelt wat er speelt en wat er nodig is. Ik voelde me meteen thuis bij haar. Ik hoefde niet mijn hele levensverhaal op tafel te leggen en een ingewikkeld gesprek te voeren. Bij Minke hoefde ik alleen maar te zijn met dat wat er was. Ze hielp me uit mijn hoofd te komen en te verbinden met mijn lijf en mijn hart.

 

In slechts een sessie heeft Minke mij kunnen helpen om weer meer in balans te komen. Versnipperde energie is weer bij elkaar gebracht, wat me een gevoel van rust en vertrouwen heeft gegeven. Ik ben Minke enorm dankbaar voor deze ervaring.”

- Heidi

Cest la Vie Photographie HR 003.jpg

Over Minke

"Verbinding en vertrouwen staan centraal in de sessies die ik geef."

Altijd ben ik nieuwsgierig geweest naar de drijfveren van anderen. De wereld is vol mensen, we zijn allemaal anders en toch lijken we ook allemaal een beetje op elkaar. Ieder met zijn eigen karakter en eigen rugzak vol ervaringen, die mede bepalen welke keuzes we maken en hoe we ons gedragen.

Al op jonge leeftijd, leerde ik dat het leven zo maar ineens afgelopen kan zijn. Het gaf me de motivatie om mijn leven betekenisvol te maken. 

Ik ben altijd heel gevoelig en intuïtief geweest. Tegelijkertijd ben ik nuchter en down to earth. Dit zijn kwaliteiten die ik inzet tijdens de sessies die ik geef. Het geeft me veel vervulling in mijn leven, om mensen die bij me komen in mijn praktijk, weer te helpen verbinden met het gezonde stuk in zichzelf. Op die manier kunnen ze weer op een prettige manier verder met hun leven.

Ik ben mijn carrière gestart met werken in de reguliere GGZ als orthopedagoog en als Infant Mental Health-specialist. Al deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn sessies. Inmiddels ben ik ook Lichaamsgericht Energetisch Therapeut. De combinatie tussen het werk in de reguliere zorg en de bredere blik van het energetisch werk, zorgt voor krachtige, efficiënte sessies.

De sessies

"Steeds een beetje liever worden voor jezelf"

In de sessies ondersteun ik je om de verbinding met jezelf sterker te maken. Dit doen we door middel van gesprek, aandachtsoefeningen, ademhalingsoefeningen en ondersteunende aanraking. Het zorgt ervoor dat je meer contact krijgt met jouw kwetsbaarheid en met jouw eigen kracht. Een mooie combinatie!

Gebruikte methodes

Meditatie en visualisatie

Healing

Transformatie coaching

Emotiepressuur

EFT (Emotional Freedom Techniques)

Energetische burn-out release

Helende Reis

Familieopstellingen

Image by Henry Be

Geert

Als nuchtere Hollander die momenteel in een burn-out zit heb ik bij Minke geweest onder het motto: 'baat het niet dan schaadt het niet.' Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Minke geeft je op zeer prettige wijze gelijk een vertrouwd gevoel. Nu, een week later, heb ik kunnen vaststellen dat ik me blijer voel en bijvoorbeeld veel minder last heb van mijn nek, die al enkele maanden behoorlijk vastzat.

Kortom: een aanrader!

Helle

Toen ik naar Minke ging, zat ik vol. Vol van gedachten, emoties, acties, gebeurtenissen, gesprekken... alle prikkels van buitenaf. Door meditatie en aanraking zet Minke het lichaam aan om zichzelf te helen. Dat doet ze op een prettige manier, vanuit een diep bewustzijnsniveau, met grote deskundigheid
Het bijzondere is dat het lichaam daarop reageert. Mijn energie begon te stromen. Ik voelde in de weken daarna ineens ruimte. Het heeft mij laten voelen, dat hoe ik naar een situatie kijk en wat mijn overtuigingen zijn, niet onveranderlijk is. Dat ik er zelf invloed op kan uitoefenen en kan sturen. Daar ben ik heel dankbaar voor!

Sandrine

Ik ben erg onder de indruk van de behandelingen van Minke. Al na één sessie had ik het gevoel dat het licht in mij weer was aangegaan.

Ik voel me na een paar sessies rustiger en veel minder opgejaagd. Ik merk dat ik mijn grenzen beter aangeef dan voorheen en dat ik meer richting voel in mijn leven. 

De eerste sessie vond ik super spannend. Gelukkig voelde ik me al heel snel veilig bij Minke. Daarom geef ik mezelf nu vaker een sessie cadeau!

Cest la Vie Photographie HR 004.jpg

Plan een sessie

Lichaamsgericht Energetische Therapie is een prachtig cadeau aan jezelf. Het helpt je om weer beter in je vel te zitten en om weer te gaan stralen.

Een sessie duurt 75-90 minuten en kost €145,- De sessies worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering, potje 'psychosociale zorg.' De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw zorgverzekering.

 

Als je voor de eerste keer langskomt, vind ik het fijn om van je te horen wat jouw hulpvraag is. Waar loop je tegen aan en wat zou je graag willen bereiken met deze sessie(s)? 

 

Stuur me een mail en dan plannen we een gratis telefoongesprek om te bespreken wat de sessie(s) voor jou zouden kunnen betekenen.

06-83825414

Praktijk adres:

Comeniuslaan 8, Naarden

Zij gingen je voor...

bottom of page