top of page
Image by Chiến Phạm

Een kansrijke start voor elke baby...

Haal het beste uit jezelf met Babykennis!

 Wil je met jouw organisatie ook jouw visie en zorg voor ouders en baby's optimaliseren?
Kortingsactie april:
Geef in april akkoord op onze offerte voor nascholing en ontvang 5% extra korting (bovenop de groepskorting)
Image by Henry Be

Reacties op behandelingen

Geert

Als nuchtere Hollander die momenteel in een burn-out zit heb ik bij Minke geweest onder het motto: 'baat het niet dan schaadt het niet.' Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Minke geeft je op zeer prettige wijze gelijk een vertrouwd gevoel. Nu, een week later, heb ik kunnen vaststellen dat ik me blijer voel en bijvoorbeeld veel minder last heb van mijn nek, die al enkele maanden behoorlijk vastzat.

Kortom: een aanrader!

Sandrine

Ik ben erg onder de indruk van de behandelingen van Minke. Al na één sessie had ik het gevoel dat het licht in mij weer was aangegaan.

Ik voel me rustiger en veel minder opgejaagd. Ik merk dat ik mijn grenzen beter aangeef dan voorheen en dat ik meer richting voel in mijn leven. 

De eerste sessie vond ik super spannend. Gelukkig voelde ik me al heel snel veilig bij Minke. Daarom geef ik mezelf nu vaker een sessie cadeau!

Reacties op nascholingen

Roos Gerritse
- Kraamzorg de Waarden

De incompany trainingen van Babykennis zijn door onze collega’s uiterst positief beoordeeld! De trainingen zijn praktijkgericht, er was ruimte voor het gesprek en uitwisseling van best practices.  Ook de E-learning vooraf was van toegevoegde waarde. Vanuit organisatieperspectief hebben we eveneens fijn samengewerkt met Minke. Ze stond open, heeft echt maatwerk geleverd en dacht mee in oplossingen.

Charlotte Bruin-Slot - Jeugdarts

De E-learning 'Transitie ouderschap en hechtingsproces' ziet er fantastisch uit. Heel aantrekkelijk en gevarieerd. Er is veel inhoud over een heel belangrijk onderwerp. Dit zou een grote groep moeten bereiken van verloskundigen, verpleegkundigen, JGZ-professionals, maar ook gynaecologen en kinderartsen. Super leerzaam!

Mariëtte van de Poppe
- RST Kraamzorg

De naam van de organisatie geeft al aan dat er veel kennis is. Dat kunnen we na het afnemen van een aantal scholingen zeker beamen. Een prettige samenwerking en goede afstemming van o.a. onze wensen, de voorwaarden vanuit het KCKZ en de inhoud die Babykennis toevoegt vanuit hun eigen ervaring/kennis. Hierdoor ontstaan leerzame scholingen waar onze kraamverzorgende graag aan deelnemen.

Wat onthoudt een baby van de kraamtijd?

Bekijk het interview op Radio 2

met Minke den Heijer, oprichter van de Babykennis Academie

Hechting rondom de geb.jpeg

Draag jij ook graag bij aan een kansrijke start voor elke baby?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief. 

Je ontvangt dan gratis de informatiekaart 'Ondersteunen ouder-kind relatie'

en interessante mails van ons! 

bottom of page