https https://
 
Adult-and-child-hands_edited.jpg
Nascholing voor zorgprofessionals

Reacties op nascholingen

De incompany trainingen van Babykennis zijn door onze collega’s uiterst positief beoordeeld! De trainingen zijn praktijkgericht, er was ruimte voor het gesprek en uitwisseling van best practices.  Ook de E-learning vooraf was van toegevoegde waarde. Vanuit organisatieperspectief hebben we eveneens fijn samengewerkt met Minke. Ze stond open, heeft echt maatwerk geleverd en dacht mee in oplossingen.

Marieke van der Linden

-verloskundige

Een duidelijke en informatieve nascholing met een goede wetenschappelijke onderbouwing. De inhoud is direct toepasbaar in de praktijk en de docent was prettig en enthousiast.

Mariëtte van de Poppe

- RST Kraamzorg

De naam van de organisatie geeft al aan dat er veel kennis is en dat kunnen wij na het afnemen van een aantal scholingen zeker beamen. Een prettige samenwerking en goede afstemming van o.a. onze wensen, de eisen van het KCKZ en de inhoud die Babykennis Academie toevoegt vanuit hun ervaring/kennis. Hierdoor ontstaan leerzame scholingen waar onze kraamverzorgenden graag aan deelnemen.

Roos Gerritse
- Kraamzorg de Waarden

De baby centraal in de nascholing van Babykennis Academie

Babykennis geeft incompany nascholing op het gebied van zwangerschaps- en babypsychologie aan zorgprofessionals. Werk jij met aanstaande ouders en gezinnen met zeer jonge kinderen? We helpen je graag om de wetenschappelijke kennis over babyontwikkeling te vertalen naar jouw werk in de dagelijkse praktijk. Kijk dus gauw hoe Babykennis je kan helpen om jouw blik op je cliënten te verruimen en met vernieuwde inspiratie aan het werk te gaan.

"Aan deze scholing heb ik echt iets in de praktijk..."

Als zorgverlener wil je graag echt iets betekenen voor je cliënt. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en je haalt er voldoening uit om werkelijk verschil te kunnen maken in het leven van jouw cliënten of patiënten. Werk je met baby's of prille ouders? Dan heb ik goed nieuws voor je: Hoe jonger het mens is waar je hulp aan verleent, groter de impact van jouw steun is. Jouw werk is dus heel belangrijk voor heel veel mensen.

In theorie zijn we er namelijk al lang over uit: de eerste 1000 dagen van de ontwikkeling van een mens zijn cruciaal voor een gezonde ontwikkeling in de rest van het leven. Hoe kan jij hier aan bijdragen in jouw belangrijke rol als zorgverlener die werkt met baby's of met hun ouders? Je wilt vast weten hoe je de wetenschappelijke kennis over prenatale en postnatale ontwikkeling kan vertalen naar jouw werksetting. Wat weten we over dit onderwerp en wat kan jij doen? Dit leer je in de scholingen van Babykennis.

Scholing op maat door docenten met praktijkervaring

Onze docenten hebben veel praktijkervaring en zijn gespecialiseerd in Infant Mental Health (IMH). De zeer goed beoordeelde scholingen worden voornamelijk in company georganiseerd. Ook vragen groepen zzp-ers onze nascholingen vaak gezamenlijk aan. De e-learnings zijn voor zowel zzp-ers als organisaties  laagdrempelig om te volgen. 

Kijk hieronder bij het scholingsaanbod van Babykennis Academie wat wij voor jou/jullie kunnen betekenen.

 

1/1
 Wil je met jouw organisatie ook jouw visie en zorg voor ouders en baby's optimaliseren?
 
 
"text/javascript"