Wil jij ook bijdragen aan een

kansrijke start voor alle baby's?

De baby centraal in de nascholing van Babykennis

Babykennis geeft incompany nascholing op het gebied van zwangerschaps- en babypsychologie aan zorgprofessionals. Werk jij met aanstaande ouders en gezinnen met zeer jonge kinderen? We helpen je graag om de wetenschappelijke kennis over babyontwikkeling te vertalen naar jouw werk in de dagelijkse praktijk. Kijk dus gauw hoe Babykennis je kan helpen om jouw blik op je cliënten te verruimen en met vernieuwde inspiratie aan het werk te gaan.

"Aan deze scholing heb ik echt iets in de praktijk..."

Als zorgverlener wil je graag echt iets betekenen voor je cliënt. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en je haalt er voldoening uit om werkelijk verschil te kunnen maken in het leven van jouw cliënten of patiënten. Werk je met baby's of prille ouders? Dan heb ik goed nieuws voor je: Hoe jonger het mens is waar je hulp aan verleent, groter de impact van jouw steun is.

Jouw werk is dus heel belangrijk voor heel veel mensen.

In theorie zijn we er namelijk al lang over uit: de eerste 1000 dagen van de ontwikkeling van een mens zijn cruciaal voor een gezonde ontwikkeling in de rest van het leven. Hoe kan jij hier aan bijdragen in jouw belangrijke rol als zorgverlener die werkt met baby's of met hun ouders? Je wilt vast weten hoe je de wetenschappelijke kennis over prenatale en postnatale ontwikkeling kan vertalen naar jouw werksetting. Wat weten we over dit onderwerp en wat kan jij doen? Dit leer je in de scholingen van Babykennis.

 

Scholing op maat door docenten met praktijkervaring

Onze docenten hebben veel praktijkervaring en zijn gespecialiseerd in zwangerschaps- en babypsychologie. Onze zeer goed beoordeelde scholingen worden voornamelijk in company georganiseerd. Ook vragen groepen zzp-ers onze nascholingen vaak aan.

Kijk bij het scholingsaanbod van Babykennis voor aanmelden of het aanvragen van een offerte.

 

Bekijk ons inspirerende  geaccrediteerde scholingsaanbod...

Nieuw!
SS NA BEVALLING.jpg

Dit zegt men over ons...

De trainingen van Babykennis zijn door onze collega’s uiterst positief beoordeeld! De trainingen zijn praktijkgericht, er was ruimte voor het gesprek en uitwisseling van best practices.  Ook de e-learning vooraf was van toegevoegde waarde. Vanuit organisatieperspectief hebben we eveneens fijn samengewerkt met Minke. Ze stond open, heeft echt maatwerk geleverd en dacht mee in oplossingen.

Roos Gerritse

https://www.kraamzorgdewaarden.nl

1 / 4

Please reload

Interview met Minke den Heijer van Babykennis op Radio 2

Wat onthoudt een baby van de kraamtijd?