Lichaamsgericht energetische therapie

Leven in verbinding met jezelf

 

 

Je wilt graag lekker in je vel zitten. Toch speelt er iets, waardoor dit niet lukt. Dat kunnen emotionele moeilijkheden zijn of lichamelijke problemen. Emoties die zijn vastgezet in het lichaam geven klachten. De oorzaak van deze klachten zit vaak op een onbewuste laag, waar je zelf moeilijk bij kunt. Het kan veel frustratie oproepen, als je merkt dat je telkens in dezelfde patronen terecht komt en dezelfde klachten blijft houden. Je wilt graag verder met je leven, maar hoe?

 

Bij Lichaamsgerichte Energetische Therapie, ontdekken we samen wat er speelt. Vanuit daar kan het helingsproces op gang komen. Bij dit proces kan ik ondersteuning bieden. Ik stem af op jouw ziel en vanuit daar bekijk ik welke behandelvorm(en) het best bij jou passen op dat moment. Zo ziet elke sessie er vaak weer anders uit en is deze volledig afgestemd op wat jij nodig hebt om te kunnen helen. De sessies brengen vaak al snel diepgaande inzichten en veranderingen zoals innerlijke rust, meer ontspanning en meer genieten. Je leert om steeds dichterbij jezelf te blijven, door beter te luisteren naar wat jouw lichaam en innerlijke stem jou willen vertellen. 

Een sessie duurt anderhalf uur en kost €105,-

 

Het is lastig om in woorden te vertellen wat deze bijzondere sessies voor je kunnen betekenen. Van cliënten hoor ik vaak dat het (ten positieve) heel anders was dan zij verwachtten en dat het inderdaad moeilijk uit te leggen is, wat deze therapie inhoudt. De beste manier om hierachter te komen is door het zelf te ervaren! Ik hoop van harte dat je jezelf dit gunt, zodat jij ook de mooiste versie van jezelf kunt worden!

Met een sterke verbinding,

samen groeien...

Therapie en coaching

voor ouders en hun baby

Ouder-baby behandeling

 

Samen groeien, samen bloeien

De geboorte van een baby, betekent een nieuwe start. Voor jouw baby, maar ook voor jou als ouder. Zelfs als het niet je eerste baby is. Waarschijnlijk is er ergens in jouw een ideaal plaatje: blije mama, blije papa, stralende baby. Het leven loopt helaas niet altijd zoals we dat het liefst zouden willen. Allerlei omstandigheden kunnen er voor zorgen dat jullie geen roze wolk ervaren. Een schaduw van (emotionele) stress of angst kan de verbinding tussen jou en je baby onder druk zetten. Het kan er voor zorgen dat je niet kunt genieten van jouw baby en het ouderschap.

En dat is ook niet zo gek, want alle grote levensveranderingen leveren stress op. En de komst van een baby is nou net zo'n grote levensverandering. Met het krijgen van een baby wordt er heel veel aangeraakt in ons als mens. En juist de heftigste periodes in het ons leven, bieden de grootste kans tot groei. Ze nodigen uit om ons te ontwikkelen als persoon en nieuwe lessen te leren in het leven. Wanneer je deze kansen pakt, kom je steeds meer in je kracht te staan.

Voor je baby is dit net zo goed een belangrijke periode in het leven. De ontwikkeling van een mens gaat op geen enkel moment zo snel als in het eerste levensjaar. De bouwstenen voor hun ontwikkeling worden in dit jaar gelegd. Hiervoor hebben ze jou als ouder hard nodig. Zonder jou kan je kind niet overleven. Jij bent hun anker in deze nieuwe omgeving voor hen. Jij bent de persoon van wie ze afhankelijk zijn voor hun veiligheid.

In onze sessie(s) ligt de focus op jouw welzijn, op het welzijn van jouw baby en vooral op jullie welzijn samen als gezin.

In een eerste afspraak komen ouder(s) altijd samen met hun baby. Daarna kijken we wat er nodig is: een afspraak samen of een sessie voor (één van) de ouder(s).

Verbinden met de kern

"De ziel is wat we voelen als iemand wordt geboren. Vervuld met de essentie van wie we werkelijk zijn."

Roel Crabbé, Anam Cara

Baby papa mama handen.jpg

De sessies

In verbinding samen groeien

In de sessies combineer ik de behandeltechnieken uit de reguliere Ggz (ouder-baby psychotherapie, video interactie begeleiding, watch wait and wonder), met lichaamsgericht energetische technieken. Ik stem me hierbij af op jou en je baby en gebruik technieken die er voor zorgen dat jullie energie weer goed gaat stromen.

Op die manier kunnen jullie samen weer lekker in jullie vel gaan zitten. Je ontspant meer in het contact met je baby en dat versterkt jullie band.

Image by Henry Be

Helle

Toen ik naar Minke ging, zat ik vol. Vol van gedachten, emoties, acties, gebeurtenissen, gesprekken... alle prikkels van buitenaf. Minke stuurt 'stukjes' licht naar de plekken in je lichaam die vastzitten. Op die manier zet ze het lichaam aan zichzelf te helen. Dat doet ze op een prettige manier, vanuit een diep bewustzijnsniveau, met grote deskundigheid
Het bijzondere is dat het lichaam daarop reageert. Mijn energie begon te stromen. Ik voelde in de weken daarna ineens ruimte. Het heeft mij laten voelen, dat hoe ik naar een situatie kijk en wat mijn overtuigingen zijn, niet onveranderlijk is. Dat ik er zelf invloed op kan uitoefenen en kan sturen. Daar ben ik heel dankbaar voor!

Margo

Minke heeft op afstand een afstemming gedaan bij mijn zoontje. Ik was heel erg onder de indruk en geraakt door de informatie die zij heeft gegeven na deze afstemming. Het heeft mij aantal dingen duidelijk gemaakt en heeft mij erg geholpen om mijn zoontje meer los te laten, hem beter te begrijpen en minder bezorgd te zijn. Minke heeft een bijzondere gave!

Zij gingen je voor...

Image by Jonathan Borba

Plan een sessie

Wil jij ook graag lekker in je vel zitten samen met je baby? Wil je meer ontspanning ervaren in het contact met jouw baby zodat jullie band versterkt? Dan kan je een sessie bij me plannen.

 

Voordat je voor de eerste keer langskomt, vind ik het fijn om van je te horen wat jouw hulpvraag is. Waar loop je tegen aan en wat zou je graag willen bereiken met deze sessie(s)?  

 

Duur sessie: 75-90 minuten

Kosten: €105,-

De zorgverzekeraar vergoedt deze sessies momenteel niet.

 

Je kunt me even bellen (graag even inspreken als ik niet kan opnemen) of een bericht per mail sturen. 

06-26750845

Praktijk adres:

ten Boschstraat 76

Naarden