Zelfvertrouwen, ontspanning
en een sterke verbinding
met je baby...

Welkom bij Babykennis

Therapie en coaching

Foto%20Minke%20website%202020_edited.jpg

Over Minke

"Verbinding en vertrouwen staan centraal in de sessies die ik geef."

Minke is orthopedagoog (NVO) met een specialisatie in zwangerschap en het zeer jonge kind (DAIMH). Aanvullend is ze opgeleid in het geven van ouder-baby psychotherapie en ze heeft enkele jaren ouder-baby psychotherapie gegeven in de reguliere geestelijke gezondheidszorg. In deze setting merkte Minke dat ze niet volledig haar ei kwijt kon, hoe mooi ze het werk ook vond. Ze miste de ingang via het lichaam, waar al onze herinneringen en emoties opgeslagen liggen. In plaats van praten over het gevoel, wilde zij meer het lichaam betrekken bij de behandeling, zodat er gesproken wordt vanuit het gevoel. Een efficiënte manier om te helen. 

 

In 2012 richtte Minke Babykennis op. In eerste instantie gaf zij alleen nascholing over haar specialisatie Infant Mental Health (baby ontwikkeling en ouderschap). Tegelijkertijd heeft zij zich gefocust op ontdekken van haar missie in dit leven. Wat wil ze bijdragen? Ze heeft veel geïnvesteerd in haar eigen ontwikkeling. Minke is twee jaar begeleid door een boeddhistische leraar, ze heeft jarenlang transformatie therapie gevolgd, dagelijks gemediteerd en ze heeft de opleiding tot Lichaamsgericht Energetisch Therapeut gedaan. 

Inmiddels heeft Minke heel veel "tools" in haar rugzak om anderen te helpen helen en groeien. Het belangrijkste dat ze meebrengt in haar sessies, is de verbinding, het respect en het vertrouwen tussen haar en haar cliënten.

Lichaamsgerichte Energetische Therapie voor zorgverleners 

Creëer balans in jouw leven

Ouder-baby behandeling

In verbinding samen groeien

Image by Meiying Ng

"De natuurlijke helende kracht in ieder van ons,

is de grootste kracht om beter te worden."

Hippocrates

Plan een sessie

Ben je zorgprofessional of medisch professional en wil je ook nog bewuster in het leven staan, nog meer bij jouw kern komen en nog meer gaan stralen? Vraag dan een sessie aan.

Ben je in verwachting of heb je onlangs een kind gekregen? Wil je meer ontspanning ervaren in de band met jouw baby, zodat jullie band kan groeien en nog sterker kan worden? Ook dan kan je een sessie aanvragen.

Een sessie duurt anderhalf uur en kost €105,- De sessies worden vergoed in de aanvullende verzekering onder 'psychosociale zorg.' De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw zorgverzekering.

 

Graag heb ik eerst even telefonisch contact met je om te horen wat jouw hulpvraag is. Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag willen bereiken met deze sessie(s)? 

 

Je kunt me even bellen (graag inspreken als ik niet kan opnemen)

of een bericht per mail sturen. 

06-26750845

Praktijk adres:

Torenlaan 11B, Bussum

Wil je iets vragen?

Dank voor je bericht!