Groeien in het ouderschap

Ouderschap

Ouder - kind relatie

Compassie

In verwachting

Maak verbinding...

Neem de tijd om bewust verbinding te maken met je baby. Onze aandachtsoefeningen kunnen je hierbij extra helpen. Leuk als je voor de eerste keer zwanger bent, maar ook als je al één of meerdere kinderen hebt is het fijn om deze quality time te pakken. Heb je eerder een miskraam gehad? Dan kan deze oefening ook heel fijn zijn.

Dat eerste lachje komt sneller dan je denkt...

Bereid je voor op het contact met je baby

Hoe communiceren baby's eigenlijk na de geboorte? Bekijk leuke filmpjes over babycommunicatie.

Moeder worden. Vader worden. Ouders worden.

Met het ouderschap krijg je er een hele nieuwe identiteit bij. Hoe pas je dit in in jouw leven? En wat verwacht je van het ouderschap en van jouw kind? Verdiep je in de kennis die er is, in jezelf, je partner en in je kind!

Image by Kelly Sikkema

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Babykennis Academie helpt je graag om op een nog positievere en bewustere manier het contact met jezelf, je (eventuele) partner en je (ongeboren) baby aan te gaan. We bieden online programma's over ouderschap, zorgen voor jezelf als ouder, babyontwikkeling en de band met je baby. Deze programma's zijn nuttig als je niet zo lekker in je vel zit en daarmee aan de slag wil gaan. Vertoef je op een roze wolk en vind je het leuk om je te verdiepen in deze onderwerpen? Dan kunnen onze programma's je ook veel moois geven. Wordt gratis member om je te verdiepen in ouderschap, baby ontwikkeling en om in contact te komen met andere (aanstaande) ouders.

Wil je liever persoonlijke aandacht? Face to face contact is mogelijk bij Babykennis Academie! In de behandelpraktijk in Naarden zien we aanstaande ouders en prille gezinnen, die graag samen een sterke start willen maken. Zit je niet lekker in je vel, willen jullie moeilijke ervaringen verwerken, wil je liefdevoller contact met jezelf en je baby of wil je gewoon heel graag je batterij opladen? Dan ben je van harte welkom.

Taking Care of a Baby

Papa's en mama's van baby's

Een continue grote roze wolk is het prille ouderschap voor niemand. De één ervaart meer roze wolk momenten dan de ander. We helpen je graag om (nog) meer van zulke momenten te creëren.

Op adem komen, ontspannen en iets meer energie

Gebruik onze korte meditatie oefeningen om weer tot jezelf te komen.

Verdiep je in de contactmogelijkheden van je baby

Door middel van filmpjes leer je meer over wat je baby jou allemaal probeert te vertellen.

Kijk en luister hoe anderen het prille ouderschap ervaren

Misschien vind je wel wat herkenning. Het kan heel fijn zijn als je merkt dat je niet de enige bent die met bepaalde onderwerpen zit.

APP WK 4 copy.jpg

Voorbereiding

Elke baby is uniek en iedere ouder ook. Wat verandert er in je leven als je (nog) een kindje krijgt? Hoe is dit voor je partner? Hoe is dit voor jullie samen?

Oefen tijdens de zwangerschap al met aandachtig je baby observeren. Maak notities over waar jij nu mee bezig bent. Spreek met je partner over jullie welzijn. 

Image by Jakob Owens

Informatie

In de eerste 1000 dagen van een mensenleven wordt de blauwdruk voor de rest van de ontwikkeling gemaakt. 

 

Wat heeft je baby van jou nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen? Wat kan je helpen om 'goed genoeg' te zijn voor je baby (dus niet perfect, maar wel goed genoeg).

Maternity Yoga with Computer and Mat

Aandacht

Alles dat je aandacht geeft groeit. Dit geldt ook voor de band met je baby, voor jouw welzijn en voor jouw relatie. 

Door middel van aandachtsoefeningen (meditaties) wordt je energieker en zit je weer lekkerder in je vel.

Head Massage

Sessies

Wat doen we in een sessie?

Praten, aandachtsoefeningen, ademhalingsoefeningen, in zachtheid verbinding maken met jezelf en met jouw kindje. 

Voor meer rust, ontspanning, energie en zelfvertrouwen.

Zou jij graag op meer momenten willen genieten?

Je kunt GRATIS member worden van Babykennis Academie.

Wat zijn de voordelen?

Je krijgt toegang tot filmpjes over babycommunicatie en meditaties. Deze helpen je om de band met je baby te versterken en jouw energiepeil te verbeteren. Lees info over relevante topics en kom in contact met andere (aanstaande) ouders in ons forum!

Ben je benieuwd naar meer filmpjes, meditaties en informatie?

Lees meer in onze blog