Lichaamsgericht energetische therapie

Leven in verbinding met jezelf

 

 

Je wilt graag lekker in je vel zitten. Toch speelt er iets, waardoor dit niet lukt. Dat kunnen emotionele moeilijkheden zijn of lichamelijke problemen. Emoties die zijn vastgezet in het lichaam geven klachten. De oorzaak van deze klachten zit vaak op een onbewuste laag, waar je zelf moeilijk bij kunt. Het kan veel frustratie oproepen, als je merkt dat je telkens in dezelfde patronen terecht komt en dezelfde klachten blijft houden. Je wilt graag verder met je leven, maar hoe?

 

Bij Lichaamsgerichte Energetische Therapie, ontdekken we samen wat er speelt. Vanuit daar kan het helingsproces op gang komen. Bij dit proces kan ik ondersteuning bieden. Ik stem af op jouw ziel en vanuit daar bekijk ik welke behandelvorm(en) het best bij jou passen op dat moment. Zo ziet elke sessie er vaak weer anders uit en is deze volledig afgestemd op wat jij nodig hebt om te kunnen helen. De sessies brengen vaak al snel diepgaande inzichten en veranderingen zoals innerlijke rust, meer ontspanning en meer genieten. Je leert om steeds dichterbij jezelf te blijven, door beter te luisteren naar wat jouw lichaam en innerlijke stem jou willen vertellen. 

Een sessie duurt anderhalf uur en kost €105,-

 

Het is lastig om in woorden te vertellen wat deze bijzondere sessies voor je kunnen betekenen. Van cliënten hoor ik vaak dat het (ten positieve) heel anders was dan zij verwachtten en dat het inderdaad moeilijk uit te leggen is, wat deze therapie inhoudt. De beste manier om hierachter te komen is door het zelf te ervaren! Ik hoop van harte dat je jezelf dit gunt, zodat jij ook de mooiste versie van jezelf kunt worden!

Met een sterke verbinding,

samen groeien

Therapie en coaching

voor ouders en hun baby

Ouder-baby therapie 

 

Samen groeien, samen bloeien

De geboorte van een baby, betekent een nieuwe start. Voor jouw baby, maar ook voor jou als ouder. Zelfs als het niet je eerste baby is. Waarschijnlijk is er ergens in jouw een ideaal plaatje: blije mama, blije papa, stralende baby. Het leven loopt helaas niet altijd zoals we dat het liefst zouden willen. Allerlei omstandigheden, kunnen er voor zorgen dat jullie geen roze wolk ervaren. Een schaduw van (emotionele) stress zorgt er voor dat de verbinding tussen jou en je baby onder druk staat of dat je niet kunt genieten van je kind.

En dat is ook niet zo gek, want alle grote levensveranderingen leveren stress op. En de komst van een baby is juist zo'n grote levensverandering. Vooral met het krijgen van een baby wordt er heel veel aangeraakt in ons als mens. En juist deze moeilijke momenten nodigen ons uit om te ontwikkelen als persoon en nieuwe lessen te leren in het leven. De moeilijkste periodes in ons leven, bieden de grootste kans tot groei. Wanneer je deze kansen aanpakt, kom je steeds meer in je kracht te staan.

Voor je baby is dit net zo goed een belangrijke periode in het leven. De ontwikkeling van een mens gaat op geen enkel moment zo snel als in het eerste levensjaar. De bouwstenen voor hun ontwikkeling worden in dit jaar gelegd. Hiervoor hebben ze jou als ouder hard nodig. Zonder jou kan je kind niet overleven. Jij bent hun anker in deze nieuwe omgeving voor hen. Jij bent de persoon van wie ze afhankelijk zijn voor hun veiligheid.

In onze sessie(s) ligt de focus op hoe jouw welzijn, op het welzijn van jouw baby en vooral ook op jullie welzijn samen.

In een eerste afspraak komen ouder(s) altijd samen met hun baby. Daarna kijken we wat er nodig is: een afspraak samen of een sessie voor (één van) de ouder(s).

Wat doen we in de sessies?

 

Samen groeien, samen bloeien

Your

Title.

scroll

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Plan een sessie

Lichaamsgericht energetische therapie is een prachtig cadeau aan jezelf. Een stap om dichterbij jouw kern te komen en om (weer) te gaan stralen.

 

Als je voor de eerste keer langskomt, vind ik het fijn om van je te horen wat jouw hulpvraag is. Waar loop je tegen aan en wat zou je graag willen bereiken met deze sessie(s)? 

 

Je kunt me even bellen (graag even inspreken als ik niet kan opnemen) of een bericht per mail sturen. 

06-26750845

Praktijk adres:

ten Boschstraat 76

Naarden