APP

BewustZwanger

1/1
“Veelbelovend initiatief voor aanstaande ouders”

Nederlands Jeugdinstituut

Zwanger en nu?

Je bent zwanger, en nu? Een kind krijgen, betekent een grote verandering in je leven. Je zult geconfronteerd worden met bijzondere nieuwe ervaringen en kan tegelijkertijd ook moeite hebben met alle veranderingen die de zwangerschap teweeg brengt. 

Tijdens de zwangerschap kunnen jij en je parter je al gaan voorbereiden op het eerste contact met je baby. Op die manier kunnen jullie optimaal genieten van je baby, want dat eerste lachje komt al sneller dan je denkt...

 

De band met je baby

BewustZwanger is een zwangerschapscursus gebaseerd op wetenschappelijke inzichten op het gebied van zwangerschapspsychologie en babypsychologie. Deze zwangerschap app ondersteunt jou en je partner tijdens de zwangerschap met het opbouwen van een goede band met je baby. Deze band is cruciaal voor een gezonde ontwikkeling van je kind.

 

Zwangerschapscursus

De zwangerschapscursus BewustZwanger helpt je bewust je zwangerschap te doorlopen om goed voorbereid te zijn als je baby wordt geboren. Deze app is belangrijk voor elke aanstaande ouder; voor degenen die het spannend vinden, maar ook voor degenen die zich vooral verheugen. 

 

In de app vind je:

- Informatie over zwangerschapspsychologie

- Informatie over babypsychologie

- Interviews met andere aanstaande ouders

- Filmpjes over interactie met baby's

- Tips over opvoeding

- Tips over communicatie met je partner

- Oefeningen om contact met je ongeboren kind te maken

- Een mindfulness oefening, voor volledige ontspanning

- Een reminder, die je kan helpen herinneren om belangrijke onderwerpen met je partner te bespreken

- Een apart programma voor aanstaande moeders en aanstaande vaders

- Vragen die je stimuleren om stil te staan bij jouw situatie

- Een functie om aan het eind van je zwangerschap al je antwoorden als pdf of uitgeprint te bewaren.

 

Download BewustZwanger

Download BewustZwanger ter kennismaking gratis in de App Store of Google Play. De eenmalige upgrade naar de volledige zwangerschapscursus kost slechts €2,99. Niet veel meer dus dan een kopje koffie op het terras. Als je van je gemeente of verzekeraar een code hebt ontvangen, kun je de app gratis upgraden.

 

Babykennis

Zwangerschapscursus BewustZwanger is ontwikkeld door Babykennis. Een professionele organisatie, gespecialiseerd in zwangerschaps- en babypsychologie. Babykennis zet zich in voor een maatschappij, waarin elke baby opgroeit tot een gelukkig mens.