Agenda

Op deze pagina staan al onze scholingen met open inschrijving. Incompany scholingen staan niet vermeld. Het is niet mogelijk om je individueel aan te melden voor incompany scholingen.

Heb je wel eens te maken met moeders die het moeilijk vinden om zorgtaken voor de baby op zich te nemen na de geboorte? Misschien tref je af en toe aanstaande ouders die je niet kunt geruststellen over het welzijn van de foetus? De signalen voor haperingen in de transitie naar ouderschap en het hechtingsproces variëren van subtiel tot overduidelijk. Vraag je je wel eens af of je optimale steun biedt aan deze ouders en baby's binnen de grenzen van je vakgebied? Deze scholing leert je over het hechtingsproces tussen ouders en baby's en geeft handvatten mee voor de ondersteuning van gezonde en meer zorgelijke situaties in de praktijk. Lees meer.

20.11.2019

Laren, 19.00-22.00u

€75,-

Psychische en psychiatrische klachten in het kraambed

Deze scholing over psychische en psychiatrische klachten in het kraambed voldoet aan de eisen die het KCKZ stelt aan de verplichte scholing over dit onderwerp. Op interactieve wijze leer je tijdens deze scholing over de symptomen van verschillende soorten psychische en psychiatrische problematiek. Aan bod komt ook de kennis die je als kraamverzorgende moet hebben over SSRI's (welke soorten zijn er, welke SSRI's zijn te combineren met borstvoeding, welke impact heeft het op de baby) en leer je over de Finnegan observatielijst. 

Please reload

Scholing/MIO
verloskundigen

Verplichte nascholing KCKZ

  • Instagram Babykennis
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

copyright Babykennis

Jac. P. Thijssepark 387

1411 XV Naarden

info@babykennis.nl