Agenda

Op deze pagina staan al onze scholingen met open inschrijving. Incompany scholingen staan niet vermeld. Het is niet mogelijk om je individueel aan te melden voor incompany scholingen.

De scholing 'Hechting in de kraamtijd' voldoet aan de verplichte eisen die het KCKZ stelt aan het onderwerp 'hechting.' De scholing gaat over het ontstaan en het belang van gehechtheidsrelaties. De ondersteunende rol van kraamzorg in het ontstaan van deze hechting staat centraal. Een interessante, afwisselende scholing, met verdiepende theorie, mooi filmmateriaal en verschillende interactieve opdrachten. Lees meer.

11.3.2020

Laren, 19.00-22.00u

€75,-

Psychische en psychiatrische klachten in het kraambed

Deze scholing over psychische en psychiatrische klachten in het kraambed voldoet aan de eisen die het KCKZ stelt aan de verplichte scholing over dit onderwerp. Op interactieve wijze leer je tijdens deze scholing over de symptomen van verschillende soorten psychische en psychiatrische problematiek. Aan bod komt ook de kennis die je als kraamverzorgende moet hebben over SSRI's (welke soorten zijn er, welke SSRI's zijn te combineren met borstvoeding, welke impact heeft het op de baby) en leer je over de Finnegan observatielijst. 

Please reload

Scholing/MIO
verloskundigen

Verplichte nascholing KCKZ

  • Instagram Babykennis
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

copyright Babykennis

Jac. P. Thijssepark 387

1411 XV Naarden

info@babykennis.nl