top of page
Zwanger bij de wieg.jpg

Leuke actie voor verloskundigen

Laten we elkaar versterken

Ouderschap

Ouder-kind relatie

Vertrouwen

Verdien 3 gratis MIO punten. Een cadeau t.w.v. €90,-

 

Alles wordt in een rap tempo duurder en scholingen zijn vaak ook kostbaar. Toch ben je als verloskundige verplicht om je punten te halen. Dus we denken dat we je blij kunnen maken met wat gratis puntjes...
Ik houd er altijd van als we elkaar kunnen helpen en versterken. Daarom hebben we een leuke actie bedacht waarmee we 3 gratis MIO punten geven (t.w.v. €90,-) in ruil voor een kleine tegenprestatie.

Wij worden er op onze beurt namelijk blij van als ons nieuwe online platform voor (aanstaande) ouders goed onder de aandacht wordt gebracht. Dus hebben we een sympathieke ruil bedacht:

Als je als verloskundige een link naar ons platform op je website plaatst, mag je helemaal gratis aansluiten bij één van onze online MIO besprekingen. Voorwaarde voor deelname aan de MIO is dat je de e-learning 'Transitie ouderschap en hechtingsproces' gedaan hebt. Deze e-learning duurt 6 a 7 uur en wordt heel goed gewaardeerd door collega's. Heb je deze e-learning al gedaan? Dan kan je je direct aanmelden voor de online MIO bespreking (zie opties onderaan deze pagina)

Ons online platform helpt ouders groeien in hun rol als ouder. Zij kunnen hierop ook veel leren over de signalen die hun baby geeft. Hieronder lees je iets meer over het platform en over de kleine handeling die je moet doen om gratis bij één van de MIO's aan te sluiten.

Elke prille ouder
heeft tijd nodig om te groeien in de ouderrol...

Kort iets over ons platform

want je wilt natuurlijk wel betrouwbare link plaatsen op je website...

 

Waarom dit platform?

Er is een wildgroei aan informatie op het internet over het krijgen van een kind. Op ons platform zoomen we in op het aanstaande of nieuwe ouderschap en het begrijpen en leren kennen van baby's. Het platform is ontwikkeld door professionals op het gebied van ouderschap en ontwikkelingspsychologie. Er is een gedegen wetenschappelijke onderbouwing, aangevuld met jarenlange praktijkervaring. De bedoeling is om ouders een plek van kennis, ontspanning en verbinding te geven in de spannende fase van het aanstaand/pril ouderschap.

Wat staat er op het platform?

Gratis:
- Filmpjes over babycommunicatie
- Ontspannings/verbindingsoefening tijdens de zwangerschap en na de geboorte
- Artikelen over ouderschap en babyontwikkeling
- Forum

Betaald:
- Online cursus 'Babymassage en voetreflexologie' (met focus op verbinding ouder-kind)
- Online programma: 'Ontspanning voor jou en je onrustige baby'
- Online cursus: 'Schrijf jouw geboorte- en verbindingsplan' (lancering 30 september)
- Online cursus: 'Communiceren met baby's' (lancering najaar 2022)
- Online cursus: 'Groeien in je ouderrol' (lancering voorjaar 2023)

Onze missie?

Ouders steunen bij het bouwen

van een stevige basis

voor een optimale ontwikkeling voor hun kind.

Super leuke aanbieding voor verloskundigen

 

We willen natuurlijk heel veel ouders steun bieden op ons platform. En daar kan jij bij helpen. Als jouw praktijk op de website een link plaatst naar ons online ouder platform, dan mag je helemaal gratis bij ons de MIO 'Transitie ouderschap en hechtingsproces' volgen, t.w.v. €90,-
Je verdient hiermee 3 MIO punten in het KNOV register (Let op: voorwaarde voor deelname is dat je de bijpassende e-learning gedaan hebt/doet). Leuk cadeautje toch?

Hoe werkt het?
Stap 1
Plaats de volgende link op je website: https://www.babykennis.nl/home-ouders

Stap 2
Daarbij zet je deze tekst:
Je wilt net als alle andere ouders, natuurlijk de beste ouder zijn voor jouw kind. Het zorgen voor een baby gaat niet alleen over de beste voeding, leukste kleertjes en fijnste luiers. Het gaat ook om liefde, verbinding en elkaar leren begrijpen. Baby's zijn heel sociaal en door goed naar hen te kijken, kan je beter snappen wat ze je willen vertellen (als ze kijken, onrustig zijn of huilen). Op de website van Babykennis Academie word je gesteund bij het groeien in jouw rol als ouder en in het contact met je baby. Dit kan al tijdens de zwangerschap. Meer informatie vind je op de website van Babykennis Academie.

Stap 3
Stuur voor 4 september een mail met een link naar de plaatsing van het bericht op jouw/jullie website naar: info@babykennis.nl
Zet in de mail op welke datum je gratis wilt aansluiten bij onze MIO (10.00-12.00 uur):
- Vrijdag 9 september
- Vrijdag14 oktober
- Vrijdag 18 novemberSimpel en snel verdiend, vind je niet?
 

Wil jij scholing t.w.v €90,- ontvangen door het plaatsen van een link?

Mailen kan naar:
administratie@babykennis.nl

 

Image by Daniel Thomas
bottom of page